Mesaje de paste haioase | Mesaje, SMS-uri
»

Mesaje de paste haioase

1.Iepurasul mustacios e de Paste norocos,nu-ti lasa cadou in ghete,are el alte secrete:pasca,oul inrosit,cozonacul,mielul fript si un Paste Fericit!
2.Acum, cand Harul e iar cu noi…Si ingeri peste fiecare casa…Iisuse Te Rugam Sa Vii…Sa Stai cu noi la masa.
3.Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari. Paste Fericit!
4.Anul acesta iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si sa nu uite sa iti dea si plicul cu cei o suta de pupici de la mine. Paste Fericit!
5.M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta, dar parca tu nu ai gradina… sa vin pe balcon? Astept raspuns!
6.Primeste de la Iepuras un gand bun si multa sanatate!
7.Un iepuras tare dragalas…a iesit in cale…cu viteza mare…si-ti ureaza neincetat.. .sa ai Paste Minunat…si Hristos a Inviat !
8.Doi iepurasi, ca doi copilasi, au fugit peste imas si aduc in fuga lor vestea buna tuturor, ca HRISTOS A INVIAT, sa ne ierte de pacat, iar noi de EL de vom asculta, sus in cer cu EL vom sta, si-om zbura pe-a LUI aripa, ca sa nu ne fie frica. Amin!
9.Paste fericit k iarba e destula!!!=))=))=))
10.Pe salcii verzi si flori de mar…Iisus Sa-ti intre-n casa…Sa-ti lase-n inima si-n gand…LUMINA PRETIOASA!

Etichete:
voteaza :
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...


DE PASTE
» Comentarii