Mesaje si sms-uri de dragoste pentru EA | Mesaje, SMS-uri
»

Mesaje si sms-uri de dragoste pentru EA

1.Eu as spune ca dragostea meaaa e ca inima pentru tine draga mea si din suflet as vrea sa ramai numai a mea pana viermi ne vor papa te iubesc la infinit !!!!
2.Daca as putea inchide timpul intr-o sticla, primul lucru pe care l-as face ar fi sa salvez fiecare zi pana cand eternitatea nu va mai fi, doar ca sa le petrec cu tine.Daca as putea face zilele sa dureze la nesfarsit, daca cuvintele ar face visele realitate, as pastra fiecare zi ca pe-o comoara si apoi le-as petrece numai cu tine.In inima mea am inchis stralucirea ochilor tai, tandretea calda a zambetului tau, vocea ta dulce, amintirile clipelor fierbinti…timpul nu pare a fi de ajuns pentru tot ceea ce vrem sa facem, dar tu esti unica cu care vreau sa-mi petrec tot restul vietii mele.Te iubesc!
3.Te iubesc asa de mult incat inima mea bate odata pentru tine si odata pentu mine.ma gandesc mereu la stralucirea ta,uneori cred ca Dumnezeu a vrut sa-si arate maiestria cand te-a creat.Atingerile tale suave sunt asemeni atingerii unei picaturi de roua pe petala unui trandafir in flacara iubirii.iubesc ,iubesc,iubesc,……e totusi omenesc
4.Iubirea este ce ne face sa mergem mai departe,lumina ce ne lumineaza drumul spre ceva mai bun mai pur mai simplu.Este floarea care nu ofileste,care nu-si pierde parfumul Iubirea mea esti tu.
5.Sunt o secunda pe care a uitat-o viata la marginea timpului, toate ma lovesc si toate imi provoaca frica. mi-e dor, dor de tine, atat de dor incat am inceput sa mor chiar daca inima mea mai bate, inca. vino, ramai langa mine, ramai o viata cu singuratatea unei secunde care te iubeste.
6.Tu esti visul meu …unicul meu vis …as vrea sa te atrag in viltoarea pasiunii, sa te string asa de tare incit TU si EU sa devenim un singur suflet.
7.I-am cerut lui D-zeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un copac, mi-a dat o padure. I-am cerut un rau, mi-a dat un ocean. I-am cerut un inger si mi te-a dat pe tine!
8.Daca as fi o lacrima in ochii tai, m-as rostogoli pe obraz sa-ti ating buzele. Dc tu ai fi o lacrima in ochii mei, nu as mai plange niciodata de frica sa nu te pierd !
9.Se spune ca omul crede in ceea ce ii place,iubeste si nu mai poate trai fiind departe de acel obiect, asa ca acum eu cred in tine!
10.Daca as fi o planta as vrea sa fii apa mea, sa fii soarele meu, as vrea sa fii insasi viata pentru mine. Te iubesc si te voi iubi mereu.

Etichete:
voteaza :
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...


DE DRAGOSTE
» Comentarii