Mesaje si sms-uri de dragoste pentru EL | Mesaje, SMS-uri
»

Mesaje si sms-uri de dragoste pentru EL

1.Mi-ar place sa-mi spui ca vrei sa-mi fii alaturi un minut.. un minut sa se faca o ora.. o ora sa se faca o zi.. o zi sa se faca o saptamana.. o saptamana sa devina o luna.. o luna – un an.. si un an o viata… Pentru ca te iubesc!
2.Dragostea este o dulce iluzie ce se naste din luminarazelor de luna…caldura pamantului si lacrimile norilor… E o adiere de vant cu nuanta, un raset de frunze,… un cantec care rasuna,…un drum anume… care te poarta in visele cele mai profunde. Fiecare gand al meu, catre tine… se va lasa usor din mine,… va pleca in zari si va pleca in urma unui soare ce-o sa apuna.
3.Voi inceta sa te iubesc abia atunci cand un pictor surd va reusi sa picteze sunetul produs de o petala de trandafir in caderea ei in oceanul de cristal sau… poate nici atunci…
4.Si ingerii ar muri de invidie daca ar stii cat esti de iubit! Pentru o astfel de dragoste ar fi in stare sa ucida la infinit. Luceferii s-ar stinge-n mare, soarele s-ar topi in mii de cristale, iar demonii lacrimi de roua ar varsa. Asta e ce simt pentru tine: dragoste…
5.Te urasc pentru ca o singura viata nu imi ajunge sa TE IUBESC!
6.Pentru o lume intreaga esti o singura persoana. Dar pentru mine esti o lume intreaga.
7.Sa ai somnul usor si visele senine si poate sa ma regasesti intr-unul dintre ele!
8.Daca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, asta nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
9.Nu esti langa mine, dar esti in gandurile si in inima mea. Cum altfel, daca te iubesc??
10.Voi inceta sa te iubesc abia atunci cand un pictor surd v-a reusi sa picteze sunetul produs de o petala de trandafir in caderea ei in oceanul de cristal… sau poate nici atunci. Te iubesc!!!

Etichete:
voteaza :
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...


DE DRAGOSTE
» Comentarii