Mesaje si sms-uri pentru indragostiti | Mesaje, SMS-uri
»

Mesaje si sms-uri pentru indragostiti

1.Mi-e gandul la tine si sufletul plecat sa te caute!!! Imi lipsesti, dar maine te vad si pot din nou sa-mi rasfat buzele cu saruturile tale si sa te strang in brate!!! Te sarut!
2.Sa-ti spun despre mine…am mintea hoinara-te cauta pe tine, am bratele nerabdatoare-vor sa te cuprinda, am obrajii reci-ti-asteapta mangaierea, am sufletul posomorat-ii e dor de tine…
3….iar eu ma gandesc la tine … imi place sa adorm cu tine in gand, in brate, in suflet…
4.Cand sunt cu tine, timpul isi numara clipele sin 10 in 10…, se grabeste parca sa ajunga undeva, punandu-mi in brate un “La revedere, draga mea!”, si gonindu-ma catre veacurile departate de tine. Ciudat, timplul le numeste pe acestea din urma tot clipe… cele mai lungi clipe, draga mea!
5.E suficient un zambet de-al tau si inima imi bate mai tare, un sarut de-al tau si inima o sa-mi ia foc, o mangaiere de-a ta si norii sa-mi fie prieteni vecini…Sunt doar indragostit!
6.Imi lipsteste imbratisarea ta, zambetul tau aninat de obraji, privirea ta patrunzatoare…imi lipsesti tu in intregime si linistea pe care prezenta ta mi-o aduce…mi-e foarte dor de tine! Te sarut dulce!
7.Un gand de-al meu ajunge repede la tine. Ii pun in brate un dor mare si multa dragoste…Acum ajunge mai greu, dar va sosi negresit la tine si-ti va spune cat imi lipsesti si ca de-abia astept sa te vad.
8.Mi-e dor de tine din ce in ce mai mult…Cum imi las gandurile sa zboare, cum isi cauta drumul cel mai scurt catre tine…si mi-e bine!
9.Imi e dor de buzele tale! Vreau rasfatul mangaierilor tale! Te vreau pe tine…!
10.Mi-e dor de tine…de sufletul tau cald…de sarutul tau dulce…de ochii tai frumosi…de rasuflarea ta fierbinte…de tot ce esti tu!

Etichete:
voteaza :
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...


DE DRAGOSTE
» Comentarii