Mesaje sms de paste pentru prieteni | Mesaje, SMS-uri
»

Mesaje sms de paste pentru prieteni

1.Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!
2.Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa,bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca.
3.Calea InDumnezeirii !
Fie ca Lumina sfanta si tainica a Momentului Invierii Mantuitorului, sa va arata Calea trezirii sufletului si a in Dumnezeirii !
4.Pe vremuri oamenii aveau inimi de aur si cruci de piatra, acum au inimi de piatra si cruci de aur, fie ca sfanta sarbatoare a invierii sa readuca aurul in inimile noastre, sa aveti parte de lumina in inimi si-n gand, credinta, sanatate si iubire. ” Paste fericit!
5.Fie ca Lumina Sfanta a Invierii sa va calauzeasca!
6.De Sfintele Sarbatori va transmitem cele mai alese ganduri de sanatate, liniste sufleteasca si impliniri!
7.A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevarul si Viata! Hristos a inviat!
8.Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.
9.Dincolo de petreceri, de cadouri… Se afla adevarata semnificatie a Pastelui… Iti doresc liniste, dragoste, bucurie…de Sarbatori si tot anul!
10.Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Paste fericit!

Etichete:
voteaza :
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...


DE PASTE
» Comentarii