Sms-uri de 1 aprilie,mesaje de ziua pacalelelor | Mesaje, SMS-uri
»

Sms-uri de 1 aprilie,mesaje de ziua pacalelelor

1.Salut iubita,iti dau acest mesaj ca sa stii ca relatia noastra se incheie aici.Sunt implicat intr-o alta relatie cu prietena ta [Numele Prietenei].
2.Ti-am trimis acest mesaj ca sa te instiintez ca mama a avut un accident de masina,iar acum se afla in coma la spital.Te rog anunta-i si pe ceilalti.
3.M-am gandit iubitule ca nu trebuie sa mai traiesti in minciuna si sa-ti zic cine sunt eu cu adevarat.Te insel de 3 luni cu cel mai bun prieten al tau din clipa in care el s-a dat la mine,iar eu nu am putut sa-l refuz.Imi cer scuze pentru sentimentele ranite si promit ca e ultima pacaleala de 1 aprilie care ti-o fac.Te iubesc !
4.Pentru ca esti unul dintre prietenii mei buni iti trimit si tie acest mesaj sa te anunt ca maine ma mut la casa in Canada alaturi de alte neamuri ale mele.Daca doresti saptamana asta ne putem intalni pentru a ne luat la revedere.
5.Desi nu vreau sa-ti stric ziua vreau sa te anunt ca am fost depistat cu cancer si doctorul mi-a mai dat maxim o luna de zile de trait.As vrea daca poti sa ne intalnim pentru a ne lua adio si pentru a sarbatori aceasta zi de primavara de 1 aprilie .
6.Aseara mi-a luat foc apartamentul de aceea as vrea sa ne intalnim in fata blocului unde stau acum cu mobila ce a putut fi recuperata si restul familiei si sa-ti spun cum sta treaba despre pacaleala de 1 aprilie pe care ti-am facut-o.
7.Iti trimit acest mesaj ca sa stii ca nu ne mai putem intalni pentru ca am avut un accident,a dat o masina peste mine,iar acum ma aflu la spital si am aflat ca trebuie sa-mi fie amputat un picior,de aceea vreau sa-ti spun ca trebuie sa vii sa ma vizitezi la spital ca sa aflii ca defapt a fost o pacaleala de 1 aprilie.
8.Astazi am condus o masina si m-a oprit politia si mi s-a facut dosar penal si am primit o amenda de 1000 lei.Nu stiu ce rost mai are sa mai traiesc.Adio !
9.Astazi este ultima zi din viata mea.Am decis sa-mi iau zilele.Sa stii ca te iubesc mult.Sa vii la mine pentru ca vei gasi un bilet de adio in care vei afla ca a fost o pacaleala de 1 aprilie !
10.Iti dau acest mesaj ca sa stii si tu ca vacanta se va prelungi pana pe 3 mai.Da mai departe acest mesaj ca sa-si faca toti planuri de vacanta si sa nu uiti sa le spui ca este o pacaleala de 1 aprilie !

Etichete:
voteaza :
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...


DE 1 APRILIE
» Comentarii